Reviews ouders

"Sinds Josje 3 maanden oud is, komt ze met veel plezier naar HPK, mede dankzij de super lieve leidsters, die het elke dag weer leuk maken voor de kinderen. Nu is Josje 20 maanden en als ik 's morgens tegen haar zeg: ga je vandaag bij de kindjes spelen? dan knikt haar hoofdje blij ''jaaaaa''.
Meestal reiken de armpjes bij binnenkomst meteen naar de juf en kan er naar mama nog nét een kushandje vanaf; wat een fijn gevoel dat je weet dat ze in goede handen is maar vooral ook dat ze het er zelf super naar haar zin heeft. Ook wordt er altijd tijd genomen voor een praatje, vooraf, maar ook bij het ophalen. Dat is zo fijn, dat je even wat bijzonderheden door kunt nemen, en achteraf de dag kunt evalueren.
Wat ik persoonlijk ook als zeer prettig ervaar, ik werk in wisseldiensten in de zorg, en soms dan kunnen diensten op het laatst nog veranderen en als ik vraag voor een extra dag op het laatste moment dan wordt er altijd gezorgd dat ze nog opgevangen kan worden, dat is pas flexibel!"
 
Debbie, mama van Josje
    
"Onze jongens zijn altijd met plezier naar Hansje Pansje Kevertje gegaan. De juffies zijn deskundig, lief, geven de kinderen structuur en weten de kinderen goed te amuseren door verschillende activiteiten. Een voorbeeld; een juf merkte alert op, dat onze zoon een teek had. Hierdoor waren we er op tijd bij en heeft onze zoon er niets aan over gehouden. Mede door de juffies zijn de jongens geworden tot wat ze nu zijn!
 
Dit zelfde geldt voor het ruilen van opvangdagen; er wordt meegedacht, als de eigen groep vol is, kijkt men naar andere opties."
  
G. Ambaum
 
"Zowel onze dochter als onze zoon gaan met veel plezier naar Hansje Pansje Kevertje. Ze zijn dol op de juffen, die met hun hartelijke en persoonlijke benadering hun iedere keer weer een leuke dag bezorgen. Wij als ouders zijn daarnaast zeer te spreken over het didactische aanbod op de groepen en de grote mate van flexibiliteit betreffende de planning en soort opvang".
 
de papa en mama van C. en M.