Reviews ouders

"Sinds Josje 3 maanden oud is, komt ze met veel plezier naar HPK, mede dankzij de super lieve leidsters, die het elke dag weer leuk maken voor de kinderen. Nu is Josje 20 maanden en als ik 's morgens tegen haar zeg: ga je vandaag bij de kindjes spelen? dan knikt haar hoofdje blij ''jaaaaa''.
Meestal reiken de armpjes bij binnenkomst meteen naar de juf en kan er naar mama nog nét een kushandje vanaf; wat een fijn gevoel dat je weet dat ze in goede handen is maar vooral ook dat ze het er zelf super naar haar zin heeft. Ook wordt er altijd tijd genomen voor een praatje, vooraf, maar ook bij het ophalen. Dat is zo fijn, dat je even wat bijzonderheden door kunt nemen, en achteraf de dag kunt evalueren.
Wat ik persoonlijk ook als zeer prettig ervaar, ik werk in wisseldiensten in de zorg, en soms dan kunnen diensten op het laatst nog veranderen en als ik vraag voor een extra dag op het laatste moment dan wordt er altijd gezorgd dat ze nog opgevangen kan worden, dat is pas flexibel!"
 
Debbie, mama van Josje
 
     
"Onze jongens zijn altijd met plezier naar Hansje Pansje Kevertje gegaan. De juffies zijn deskundig, lief, geven de kinderen structuur en weten de kinderen goed te amuseren door verschillende activiteiten. Een voorbeeld; een juf merkte alert op, dat onze zoon een teek had. Hierdoor waren we er op tijd bij en heeft onze zoon er niets aan over gehouden. Mede door de juffies zijn de jongens geworden tot wat ze nu zijn!
 
Dit zelfde geldt voor het ruilen van opvangdagen; er wordt meegedacht, als de eigen groep vol is, kijkt men naar andere opties."
  
G. Ambaum
 
 
 "Onze oudste dochter Michelle bezoekt Hansje Pansje Kevertje al vijf en half jaar, het is een tweede thuis geworden. Vanaf dat ze baby was heeft ze met veel plezier het kinderdagverblijf bezocht. Vanaf dat ze anderhalf jaar geleden naar school ging, komt ze twee dagen per week naar de BSO. Hier kan ze lekker afschakelen na een drukke schooldag, door zelf te spelen of mee te doen met de activiteiten, die iedere maand aansluiten bij een nieuw thema.
Onze jongste dochter Fabienne gaat al bijna drie jaar naar het kinderdagverblijf. Wij vinden het erg leuk dat ze ons vaak verrast met dingen die ze 'bij de juffen' (zoals ze zelf zegt) heeft geleerd. Anders dan thuis leert ze bij het kinderdagverblijf ook van de andere kinderen en ontdekt ze de wereld om haar heen, middels thema's als de supermarkt (met bezoek aan de echte supermarkt), winter (pindakettingen maken voor de vogels) en herfst (lekker knutselen met mooie bladeren).
De flexibele opvangdagen die wij bij Hansje Pansje Kevertje afnemen bieden ons de opvang op de momenten dat wij het nodig hebben. We gaan zelf met een gerust gevoel werken, omdat we zien dat onze dochters het naar hun zin hebben en zelfs nog een hoop leren".

Sandra, mama van Michelle en Fabiënne
 
 
"Zowel onze dochter als onze zoon gaan met veel plezier naar Hansje Pansje Kevertje. Ze zijn dol op de juffen, die met hun hartelijke en persoonlijke benadering hun iedere keer weer een leuke dag bezorgen. Wij als ouders zijn daarnaast zeer te spreken over het didactische aanbod op de groepen en de grote mate van flexibiliteit betreffende de planning en soort opvang".
 
de papa en mama van C. en M.
 
Onze zoon Joost is vanaf dat hij 8 weken was, wekelijks 3 dagen per week naar Hansje Pansje Kevertje gegaan, met heel veel plezier kan ik wel zeggen. Zodra we hem 's ochtends brachten, was hij blij en tevreden en als we hem 's avonds weer ophaalden, zat hij fijn te spelen en konden we aan hem merken dat hij heel tevreden was. Ook de medewerskters van zijn groep waren gek op Joost en dat zagen we in hem terug. Toen hij groter werd, kreeg hij steeds meer vriendjes en leerden ze heel veel van elkaar. Ook deden ze in de groep van Joost regelmatig leuke en leerzame activiteiten. Zo zijn ze een keer met de bus, samen met nog een ander groepje, een dagje naar de kinderboerderij geweest en kwam met pasen de paashaas eitjes verstoppen. Echt heel erg leuk allemaal!
Ook voor ons  als ouders is altijd goed 'gezorgd'. Moest ik een keer een opvangdag ruilen, dan werd dit gelijk geregeld (soms zelfs nog in dezelfde week!) en was Joost een keer ziek, dan kon ik deze dag altijd een keertje inhalen, zodat ik niet steeds hiervoor een vrije dag hoefde 'op te offeren'. Door de persoonlijke en individuele benadering van dit kinderdagverblijf naar ouders toe, had je als ouders ook écht het gevoel dat er met je werd meegedacht en soms zelfs ook meegevoeld, want ja werken en zorgen kan soms erg hectisch zijn!   

Joost gaat inmiddels alweer een paar jaar naar de bassischool, maar  terugkijkend op zijn 'kinderdagverblijftijd' bij Hansje Pansje Kevertje kunnen wij zeggen dat we hier alledrie met heel veel plezier op terugkijken. Ik kan iedereen die goede en flexibele kinderopvang zoekt, dit kinderdagverblijf dan ook van harte aanbevelen!"

    

Ellen, mama van Joost 

 
 

“Nu we naar Eindhoven zijn verhuisd, gaan Karsten en Jesper niet meer naar Hansje Pansje Kevertje. Heel erg jammer, want ze gingen er altijd met veel plezier naar toe en wij lieten ze er met een goed gevoel achter. Jesper is nog klein, maar uit de gesprekken met de leidsters weet ik dat ze dol op hem zijn en veel met hem geknuffeld hebben. Karsten vond al zijn juffen lief en voelde zich erg thuis bij Karin in de laatste groep. Daar is hij goed voorbereid op de basisschool, want ook al ligt die ineens in een andere stad, hij heeft totaal geen moeite met de overstap. De jongens hebben veel aan de lieve, deskundige leidsters gehad.

 

Doordat mijn werkrooster regelmatig veranderde, heb ik een groot beroep gedaan op de flexibiliteit van de opvang. Na de zoveelste verandering durfde ik bijna niet meer te bellen! Maar er werd altijd met mij meegedacht en opvang is uiteindelijk nooit een probleem geweest. Ik heb dat als heel bijzonder ervaren.”

 

Ilse, moeder van Karsten en Jesper