Over ons

Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje is al 22 jaar een professionele, moderne en dynamische kinderopvangorganisatie, met twee locaties in Herten:

 

Eén kinderopvang (KDV)-locatie is gelegen aan de Groene Kruisstraat 1 te Herten en

 

 

één buitenschoolse opvang (BSO)-locatie is gelegen aan de Roermondsestraat 45A te Herten

 

Op onze (KDV)-locatie aan de Groene Kruisstraat 1 te Herten bieden wij kinderopvang voor (0 - 4 jarigen) aan en dat in vier horizontale groepen. Op onze (BSO)-locatie aan de Roermondsestraat 45A te Herten bieden wij enkel buitenschoolse opvang voor (4 - 12 jarigen) aan en wel in drie groepen. Onze locaties zijn volledig afgestemd op de leeftijd van de kinderen en vormen dé ideale plaats voor uw kind om geheel verzorgd en veilig de wereld te verkennen, terwijl u als ouders zonder zorgen elders uw werkzaamheden kunt verrichten.

 

Al onze medewerksters zijn van zelfsprekend in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en hebben een branchegerichte afgeronde opleiding op MBO en/of HBO-niveau gevolgd, aangevuld met de nodige vakinhoudelijke cursussen, daarbij hebben al onze medewerkers de nodige jaren werkervaring!

 

Om kwaliteit, continuïteit en veiligheid te bieden binnen Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje wordt er, per groep, gewerkt met vaste teams. De pedagogisch medewerksters worden bij hun werkzaamheden structureel ondersteund door een leidinggevende en daarnaast begeleidt door een pedagogisch beleidsmedewerker.

 

Ons voltallige team staat dagelijks graag voor u klaar!