Over ons

Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje is een jonge, moderne en dynamische kinderopvangorganisatie, met twee locaties. Eén kinderopvang (KDV)-locatie aan de Groene Kruisstraat 1 te Herten en één buitenschoolse opvang (BSO)-locatie aan de Roermondsestraat 45A te Herten. Voor meer informatie over onze locaties en plaatsingsmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de button: 'contact'.

 

Op onze locaties bieden wij verschillende vormen van kinderopvang aan, waarbij wij voldoen aan de kwaliteitseisen zoals deze zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. Op onze locatie aan de Groene Kruisstraat 1 te Herten bieden wij enkel kinderopvang voor (0 - 4 jarigen) aan. Op onze locatie aan de Roermondsestraat 45A te Herten bieden wij enkel buitenschoolse opvang voor (4 - 12 jarigen) aan. Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje voorziet in een snel groeiende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waarbij veiligheid, flexibiliteit en professionaliteit centraal staan. Onze locaties zijn hier volledig op afgestemd en vormen dé ideale plaats voor uw kind om geheel verzorgd en veilig de wereld te verkennen, terwijl u als ouders zonder zorgen elders uw werkzaamheden kunt verrichten.

 

Al onze medewerksters zijn in het bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en hebben een branchegerichte afgeronde opleiding op MBO en/of HBO-niveau, in combinatie met de nodige jaren werkervaring!

 

Om kwaliteit, continuïteit en veiligheid te bieden binnen Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje wordt er, per groep, gewerkt met vaste teams. Het aantal medewerksters per groep is afhankelijk van het aantal aanwezige kinderen. Hiervoor volgen wij de wettelijke richtlijn. Daarnaast bieden wij stagiaires de mogelijkheid om bij ons, bij de groepen met kinderen vanaf 2 jaar en ouder, passende werkervaring op te doen. Stagiaires zijn altijd boventallig op een groep aanwezig en werken altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van de aanwezige pedagogisch medewerksters. De pedagogisch medewerksters worden hierbij ondersteund door zowel de leidinggevende als door onze intern pedagogisch begeleidster.

 

Ons voltallige team staat dagelijks graag voor u klaar!