BSO-XXL

  

Sinds mei 2014 hebben wij onze superleuke BSO-XXL locatie aan de Roermondsestraat 45 A te Herten geopend!!! Op deze XXL-locatie hebben we drie BSO-groepen: 'De Kevers', 'De Koala's' en 'De Octoplusgroep'! Elke BSO-groep is een groep waar broertjes/zusjes van verschillende leeftijden samen in een vaste stamgroep kunnen spelen. Waarbij we in de groep van de Kevers vooral de jongste BSO-ers plaatsen, zodat ze als leeftijdgenootjes onder elkaar gericht kunnen spelen en kunnen wennen aan de buitenschoolse opvang. In de groep van de Koala's zitten de kinderen die al meer gewend zijn aan de buitenschoolse opvang, maar misschien nog meer uitdaging nodig hebben, dan de kinderen in de groep van de kevers. Tenslotte worden in de groep van de Octoplus de kinderen opgevangen die al helemaal gewend zijn en al meerdere jaren bij ons worden opgevangen. De Octoplusgroep bestaat uit kinderen die al erg zelfstandig zijn en het leuk vinden om samen met hun leeftijdgenootjes 'te chillen' of bijvoorbeeld gezellige (bak)activiteiten te doen. En voor álle ouders die zich ongerust maakten of er zometeen op de BSO nog wel een plekje vrij zou zijn voor hun kind: GOED NIEUWS: We beschikken nog over voldoende mogelijkheden om nog een extra BSO-groep te openen.
  
Onze BSO heeft veel en gevarieerd speelgoed zoals air-hockeytafels, voetbaltafel, xbox 360, een ravotruimte, skelters, glijbaan en nog veel meer
happy kids.png
  

BSO - Lunch-café

Op woensdag- en vrijdagmiddag én tijdens alle schoolvakanties verzorgen wij, samen met de aanwezige kinderen, een gezellige lunch. Lekker boterhammetjes eten met zelfgemaakte soep, knakworstjes of een gebakken eitje! Soms bakken we tosti's, maken we zelf frietjes met een snack en appelmoes, of eten we 's middags macaroni/spaghetti. Allemaal erg gezellig en gemakkelijk! U hoeft voor deze middagen geen lunchpakketje aan uw kind mee te geven!

 

Buiten: Lekker samen ravotten!

Buiten hebben we de beschikking over een súpergrote buitenruimte, waar de BSO’ers lekker kunnen ravotten en gebruik kunnen maken van de verschillende speeltoestellen en kunnen spelen met een groot en gevarieerd aanbod aan spelmaterialen. In de schoolvakanties verzorgen we súperleuke dagprogramma's en werken we met thema's, zoals bijvoorbeeld ‘de ruimte’, ‘koken en bakken’, 'muziek spelen' of ‘Hollywood’. Kortom: we bieden de kinderen een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten aan, waarbij we goed luisteren naar wat de kinderen zelf willen, zodat we ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun interesses.    

 
Wilt u dat uw kind zich na school supergoed amuseert en deel kan nemen aan een  gevarieerd aanbod van leuke en leerzame activiteiten? Meldt uw kind dan aan! U hoeft daarvoor alleen via deze site het inschrijfformulier BSO in te vullen en op de button 'verzenden' te drukken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u  op!