BSO-XXL

  

Sinds mei 2014 hebben wij onze superleuke BSO-XXL locatie aan de Roermondsestraat 45 A te Herten geopend!!! Op deze XXL-locatie hebben we drie BSO-groepen: 'De Kevers': een BSO-groep voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar (een groep waar broertjes/zusjes van verschillende leeftijden samen in een vaste stamgroep kunnen spelen). 'De Koala's': een groep voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en 'De Octoplusgroep': een groep waarin kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 8 jaar en ouder. De Octoplusgroep bestaat uit kinderen die al erg zelfstandig zijn en het leuk vinden om samen met hun leeftijdgenootjes 'te chillen' of bijvoorbeeld gezellige (bak)activiteiten te doen. En voor álle ouders die zich ongerust maakten of er zometeen op de BSO nog wel een plekje vrij zou zijn voor hun kind: GOED NIEUWS: We beschikken nog over voldoende mogelijkheden om nog een extra BSO-groep te openen; bij voldoende aanmeldingen/inschrijvingen zullen we de 4e BSO-groep opstarten: 'De Kakatoes'. Dit zal vooralsnog een groep worden voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar.
  
 
happy kids.png
  

BSO- Lunch-café

Op woensdagmiddag en vrijdagmiddag én tijdens alle schoolvakanties verzorgen wij, samen met de aanwezige kinderen, een gezellige lunch. Lekker boterhammetjes eten met zelfgemaakte soep, knakworstjes of een gebakken eitje! Soms bakken we tosti's, maken we zelf frietjes met een snack en appelmoes, of eten we 's middags macaroni/spaghetti. Allemaal erg gezellig en gemakkelijk! U hoeft voor deze middagen geen lunchpakketje aan uw kind mee te geven!

 

Buiten: Lekker samen ravotten!

Buiten hebben we de beschikking over een súpergrote buitenruimte, waar de BSO’ers lekker kunnen ravotten en gebruik kunnen maken van de verschillende speeltoestellen en kunnen spelen met een groot en gevarieerd aanbod aan spelmaterialen, skelters, stepjes enz. In de schoolvakanties verzorgen we súperleuke dagprogramma's en werken we met thema's, zoals bijvoorbeeld ‘de ruimte’, ‘koken en bakken’ of ‘Hollywood’. Kortom: we bieden de kinderen een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten aan, waarbij we goed luisteren naar wat de kinderen zelf willen, zodat we ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun interesses.    

 
Wilt u dat uw kind zich na school supergoed amuseert en deel kan nemen aan een  gevarieerd aanbod van leuke en leerzame activiteiten? Meldt uw kind dan nu vast aan! Vult u via deze site het inschrijfformulier BSO in, druk op de button 'verzenden' en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u  op!