Inschrijven

Kinderdagopvang/buitenschoolse opvang
Het is verstandig uw kind tijdig in te schrijven voor een plaats in één van onze groepen van het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Hierdoor vergroot u de kans dat Kinderopvang Hansje Pansje Kevertje optimaal aan uw wensen c.q. voorkeuren ten aanzien van de plaatsing van uw kind(je) kan voorzien. 

Inschrijven voor een plaats binnen één van onze kinderopvanggroepen is reeds mogelijk vanaf het moment dat u een kindje verwacht! Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan vanaf de leeftijd van 2 jaar, maar dan moet wel bekend zijn naar welke basisschool uw kind te zijner tijd gaat.

Zowel het inschrijfformulier KDV alsook het inschrijfformulier BSO kunt u via onderstaande link invullen en electronisch doorsturen. Tevens is een inschrijfformulier per mail aan te vragen. Stuurt u ons hiertoe een berichtje naar:  hansjepansjekevertje_[at]_online_[dot]_nl

 
- Schrijf u hier in voor KDV


- Schrijf u hier in voor BSO

 
Nadat u het inschrijfformulier aan ons heeft toegezonden, ontvangt u van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw inschrijving. Mocht plaatsing (nog) niet mogelijk zijn, dan sturen wij u een schriftelijk bericht waarin eventuele alternatieve plaatsingsmogelijkheden zijn opgenomen.

 

Wij zullen ons te allen tijde inspannen om u optimaal van dienst te kunnen zijn!
  

Aan de inschrijving van uw kind zijn overigens géén kosten verbonden!

 

 

legoblokjes.jpg